Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) bel kemiği amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki yaman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların özge katlara geçişini hapsetmek yahut olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip cereyan etmek, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Demetevler mahallesinde bulunan hizmetletmeme İtfaaiye müfredatına mutabık şekilde yangın cıkış kapısı dokumalması gerekmektedir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik çabucak kapının kolayca açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Gücvenliğiniz muhtevain yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler yıprak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin denetleme şeşna aldatmaınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve incelemek değerlidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite yangın kapısı firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page